• 10 jaar ervaring!
  • 2000m2 showterrein nabij Groningen!
  • Specialist in maatwerk!
Telefoon 050-2400020
 

Let op: Zaterdag 22 juni gesloten!

Maatwerk

Tot op de centimeter nauwkeurig uw eigen maatwerk, bij ons kan het! Met meer dan 10 jaar ervaring de maatwerk specialist in het bouwen van chalets, blokhutten, garages en tuinhuisjes. Hoe gaan wij te werk? Bekijk de stappen hieronder en maak een afspraak

1. UW WENSEN

Stap 1: Uw wensen

Wij bespreken samen met u uw wensen en verwerken dit direct in ons maatwerkprogramma, hierdoor kunnen we samen met u uw droomhuis realiseren.

Enkele mogelijkheden van maatwerk is het bepalen van de maten van u huis, zowel de houtdiktes, de wanden (hoogte, lengte), wat voor soort ramen en deuren, eventueel extra kamers, tevens kunnen we ook het dak in de gewenste helling zetten of het nu een scherpe punt dak is of bijna plat alles wat u maar wilt.

2. Onze uitwerking

Stap 2: Onze uitwerking

De eerste uitwerking is compleet, hierin bespreken we met u of wij uw verhaal goed hebben begrepen en dat de tekening naar wens is.

Hierbij kunnen we u ook adviseren en antwoorden geven op eventuele vragen die er nog zijn.

3. UW BEVESTIGING

Stap 3: Uw bevestiging

In deze stap zijn de laatste wijzigingen gewijzigd in de tekening.

Is de tekening naar wens? Dan kan het product in bestelling gaan

4. uw droomhuis

Stap 4: Uw droomhuis

Zodra de laatste tekeningen zijn goed gekeurd bij de bouwkundige tekenaar en alles is naar wens wordt uw maatwerk product geproduceerd in de fabriek en binnen enkele weken bij u afgeleverd!

Veel plezier met uw eigen ontworpen project op maat!

Maak een afspraak